2014-05-11 07:40:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Vigyázzon a nyelvére

Napi horoszkóp május 11-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Folyton konfliktusokba keveredik a párjával. Ne tegyen neki szemrehányásokat olyasmiért, amiben csak nagyon kevéssé hibáztatható. Főleg a betegségeivel kapcsolatban. Ezzel csak még jobban eltávolítaná őt magától.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Elég jól mennek a dolgai, most már csak egy kis lazításra lenne szüksége. Menjen ma el egy folyópartra, mártóztassa meg a lábait legalább, és sétáljon a meleg földön mezítláb. Sok negatív energiától szabadulhat meg így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A május a vidám időket hozza el az ön életébe is: felejtse el a depressziót! Menjen ma is társaságba! Ám vigyázzon: csak akkor fognak önnek örülni, ha feledi szúrós modorát, cinizmusát. Fürössze meg a gondolatait!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, hogy eseménytelen az élete. Erről azonban ön is tehet, hiszen akkor érzi magát a legjobban, ha magára maradhat kicsit. Egy szerelem azonban még önt is képes lenne felrázni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha folyton csak a sérelmeit emlegeti, akkor nem csodálkozhat azon, hogy akiket vádol, azok jó távol tartják magukat öntől. A panaszkodás nem nyit az igazi kommunikáció felé. Próbálkozzon az olvasmányélményeivel inkább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A napi robotolás során kevés ideje marad arra, hogy a lelkével is foglalkozzon. Most, hogy itt a hétvége, ideje kitárnia azt, amit eddig elnyomott, eltitkolt. A társa megértőnek fog mutatkozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy érzi, hogy semmi sem mehet úgy már tovább az életében, mint ahogy eddig volt. A változást kell is forszíroznia, de csakis magán vehet erőt. Ha másokon teszi, azt erőszaknak fogják érezni a többiek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kezd minden a helyére kerülni az életében, ha az elmúlt időszakban tett is ezért. Ha így van, akkor régen érezhette magát ennyire rendben fizikailag. Ha azonban elhanyagolta magát, mostanában kutyául érezheti magát. Ez is sarkallja azonban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Vigyázzon a nyelvére a mai napon! Valakit akaratlanul is megbánthat, ha olyasmit mond, amit a másik akarva-akaratlanul is magára vehet. Kerülje a kétértelmű fogalmazást, és mondjon minél több kedves szót mindenkinek!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy betegsége hátterében bizonyos feldolgozatlan lelki probléma állhat. Jól teszi, ha több figyelmet szentel e bajának, és utánajár, hogy mi lehet a lehetséges magyarázata a kialakulásának a fizikai, orvosi okokon túl.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy különleges munkahelyi feladata tarthatja izgalomban önt még a hétvégén is. Az ezzel való foglalkozást nem is érzi munkának, teljes lelkesedéssel veti bele magát a témába. Lehet, hogy még a kedvesét is bele tudja vonni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az érzelmi élete most meglepő kapcsolatban lehet a pénzügyekkel. Nem kell, hogy emiatt a kétség mardossa, vagy különleges skrupulusai legyenek miatta. Ez teljesen természetes dolog, hiszen anyagi világban élünk.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: